Anunț privind rezultatele interviului pentru angajarea, fără concurs, pe perioada starii de alertă, pentru 2 posturi de statisticieni medicali debutanţi la Compartimentul supraveghere epidemiologică și control boli transmisibile.

 

Anunț privind rezultatele interviului pentru angajarea, fără concurs, pe perioada starii de alertă, pentru 4 posturi de asistenti medicali debutanţi la Compartimentul supraveghere epidemiologică și control boli transmisibile.

 

Anunț privind rezultatele selecției dosarelor depuse electronic pentru angajarea, fără concurs, pe perioada starii de alertă, pentru 2 posturi de statisticieni medicali debutanţi la Compartimentul supraveghere epidemiologică și control boli transmisibile.

Anunț privind rezultatele selecției dosarelor depuse electronic pentru angajarea, fără concurs, pe perioada starii de alertă, pentru postul vacant de asistent medical principal specialitatea laborator la Laborator diagnostic și investigare în sănătate publică-Diagnostic microbiologic din cadrul Direcției de Sănătate Publică Suceava.

Anunț privind rezultatele selecției dosarelor depuse electronic pentru angajarea, fără concurs, pe perioada starii de alertă, pentru 4 posturi de asistenti medicali debutanţi la Compartimentul supraveghere epidemiologică și control boli transmisibile.

 

 

Direcţia de Sănătate Publică Județeană Suceava, în baza Ordinului Ministrului Sănătăţii nr.905/2020 pentru aprobarea Metodologiei privind ocuparea, fără concurs, a posturilor vacante sau temporar vacante din cadrul Ministerului Sănătății și unităților aflate în subordinea, coordonarea și sub autoritatea Ministerului Sănătății, inclusiv funcțiile publice de execuție și conducere, pe perioadă determinată, în contextul instituirii stării de alertă pe teritoriul României, conform art. 11 din Legea nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, angajează fără concurs, pe durată determinată, pe perioada stării de alertă (cu încetarea de drept  a contractului individual de muncă în cel mult  30 zile de la încetarea stării de alertă), următoarele categorii de personal contractual:

 

Anexa 2;

Anexa 3;

Anexa 4;

Anexa 5;

Anexa 6;