REZULTAT PROBA SCRISA din data de 30.06.2021 pentru ocuparea prin concurs a postului vacant de șef serviciu administrativ, mentenanță din cadrul DSP Suceava.

 

LISTA CANDIDAŢILOR ÎNSCRIŞI la concursul ce se va organiza la sediul D.S.P.J. Suceava  în data de 30 IUNIE 2021, ora 10, proba scrisă pentru ocuparea postului vacant de șef serviciu administrativ, mentenanță  din cadrul DSP Suceava.

 

 ANUNȚ DE RECRUTARE ȘI SELECȚIE A SPECIALIȘTILOR (ASISTENT MEDICAL COMUNITAR/MEDIATOR SANITAR) – GRUP ȚINTĂ PE COMPONENTA DE ASISTENȚĂ MEDICALĂ COMUNITARĂ – CARE VOR FACE PARTE DIN ECHIPA COMUNITARĂ INTEGRATĂ

 

 

Direcţia de Sănătate Publică a judeţului Suceava organizează la sediu -Suceava str.Scurtă nr.1A, CONCURS, în data de 30 iunie 2021 ora 10 –proba scrisă, pentru ocuparea unui post vacant contractual de șef serviciu pe durată nedeterminată, cu normă întreagă la Serviciul administrativ, mentenanță.

 

PUNCTAJ FINAL obţinut la CONCURS organizat la sediul DSP Suceava, în vederea  ocuparii postului vacant de asistent medical principal, specialitatea laborator la Laborator diagnostic și investigare în sănătate publică-Diagnostic microbiologic din cadrul DSP Suceava.

 

LISTA CANDIDAŢILOR ÎNSCRIŞI la concursul ce se va organiza la sediul D.S.P.J. Suceava  în data de 7 IUNIE 2021, ora10, proba scrisă pentru ocuparea postului vacant de asistent medical principal, specialitatea laborator la Laborator diagnostic și investigare în sănătate publică-Diagnostic microbiologic din cadrul DSP Suceava.