Anunț privind rezultatele interviului pentru angajarea, fără concurs, pe perioada starii de alertă, pentru 1 post de inspector de specialitate debutant la Compartimentul supraveghere epidemiologică și control boli transmisibile din cadrul DSP Suceava.

 

Anunț privind rezultatele interviului pentru angajarea, fără concurs, pe perioada starii de alertă, pentru 2 posturi de asistenti medicali debutanţi la Compartimentul supraveghere epidemiologică și control boli transmisibile.

 

Direcţia de Sănătate Publică a judeţului Suceava organizează la sediu -Suceava str.Scurtă nr.1A, CONCURS, în data de 14 septembrie 2021, ora 9 –proba scrisă pentru ocuparea unui post vacant contractual de sofer I pe durată nedeterminată, cu normă întreagă la Serviciul Administrativ, mentenanță.

 

REZULTAT PROBA SCRISA din data de 20.08.2021.

 

REZULTAT INTERVIU  din data de 20.08.2021.

 

Anunț privind rezultatele selecției dosarelor depuse electronic pentru angajarea, fără concurs, pe perioada starii de alertă, pentru 1 post de inspector de specialitate debutant la Compartimentul supraveghere epidemiologică și control boli transmisibile.

 

Anunț privind rezultatele selecției dosarelor depuse electronic pentru angajarea, fără concurs, pe perioada starii de alertă, pentru 2 posturi de asistenti medicali debutanţi la Compartimentul supraveghere epidemiologică și control boli transmisibile.

 

 

Direcţia de Sănătate Publică Județeană Suceava, în baza Ordinului Ministrului Sănătăţii nr.905/2020 pentru aprobarea Metodologiei privind ocuparea, fără concurs, a posturilor vacante sau temporar vacante din cadrul Ministerului Sănătății și unităților aflate în subordinea, coordonarea și sub autoritatea Ministerului Sănătății, inclusiv funcțiile publice de execuție și conducere, pe perioadă determinată, în contextul instituirii stării de alertă pe teritoriul României, conform art. 11 din Legea nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, modificat și completat de Ordinul Ministrului Sănătăţii 1839 din 30 octombrie 2020, angajează fără concurs, pe durată determinată, pe perioada stării de alertă (cu încetarea de drept  a contractului individual de muncă la 30 zile de la încetarea stării de alertă), următoarele categorii de personal contractual:

ANEXE:

  1. Anexa 2 – Cerere;
  2. Anexa 3 – Declarație;
  3. Anexa 4 – Declarație;
  4. Anexa 5 -Declarație pe proprie răspundere;

 

 

Direcţia de Sănătate Publică a judeţului Suceava organizează la sediu -Suceava str.Scurtă nr.1A, CONCURS, în data de 8 septembrie 2021 ora 10 –proba scrisă pentru ocuparea unui post vacant contractual de asistent medical specialitatea igiena/medicina generala, pe durată nedeterminată, cu normă întreagă la Compartiment supraveghere epidemiologică și control boli transmisibile din cadrul Direcției de Sănătate Publică Suceava.

 

LISTA CANDIDAŢILOR ÎNSCRIŞI  la concursul din data de 20 august 2021.

 

Direcţia de Sănătate Publică Judeţeană Suceava organizează concurs de recrutare pentru ocuparea funcției publice de conducere vacantă de director executiv adjunct sănătate publică din cadrul Direcției de Sănătate Publică Suceava.